Winnen: hip handig hulpje om je baby te voeden

Hippe handige hulpjes waar jonge moeders blij van worden. Daar lopen we graag mee te koop. De Feedi van KIPKEP past helemaal in die categorie. Niet alleen handig om discreet borstvoeding te kunnen geven. Ook als je flesvoeding geeft komt het hulpje goed van pas. Wij mogen één exemplaar weggeven. Gratis en voor niks! Geef hieronder in een reactie aan waarom jij de Feedi graag zou willen winnen. Zet er ook bij welke kleur je het leukst vindt. En vergeet je e-mail adres niet te vermelden zodat we contact op kunnen nemen als je de winnaar bent. (je e-mail is niet zichtbaar voor anderen). Reageren kan tot en met 14 september.

Lees ook:Winnen: tè leuk EK-shirtje voor je baby
Lees ook:Laatste kans: gratis geboortekaartjes
Lees ook:Nog een week: win het boek ‘Borstvoeding’
Lees ook:Winnen: Papa & Mamaboekje
Lees ook:Winnen: nieuw boek ‘Borstvoeding’

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Winnen: hip handig hulpje om je baby te voeden

 1. Katja Hendriksen

  Ik zou dit hulpje graag winnen, omdat mn zoontje dan rustiger kan drinken, zonder afgeleid te worden…

    /   Reply  / 
 2. Ilse brinkhuis

  Mijn zus is zwanger van haar eerste kindje, en ik weet dat ze graag borstvoeding wil gaan geven, dus zou het erg leuk zijn, om haar hier mee te kunnen verrassen.

  kleur rood

    /   Reply  / 
 3. D. Schouteren

  Ben nog niet zwanger, maar we zijn er wel mee bezig. Mijn vriend wil dan graag dat ik borstvoeding ga geven, ik ook wel natuurlijk, maar een beetje gene om in het openbaar te voeden heb ik daar wel voor. Dus lijkt me de Feedi een geweldige uitkomst!
  De kleur Blue Style lijkt me prachtig en we zouden graag deze willen winnen!
  Groetjes

    /   Reply  / 
 4. Suus

  Hoera! we zijn zwanger van ons 2e kindje!
  Maar met een kleuter van 3,5 wil ik straks niet alleen maar thuiszitten na de bevalling. Zo’n wervelwind heeft afleiding nodig en het beste is wanneer ze afgepeigerd thuiskomen, eten en daarna rechtstreeks naar bed gaan. Maarrrrr. Om hem afgepeigerd te krijgen moet je wel naar bijvoorbeeld een speeltuin, of een dierentuin, of een ballenbak of naar een collega-moeder met ook een kleuter. Vaak openbare plaatsen, waar je niet gauw met je tiet bloot gaat zitten. Dus dan is zo’n feedi superhandig. Zo blijf je ook met twee kids fijn mobiel!

    /   Reply  / 
 5. Suus

  P.S. de kleur Heavy brown is erg mooi.

    /   Reply  / 
 6. Banjo

  Momenteel ben ik nog niet zwanger, maar ik weet van mijn zussen dat hun kinderen slechte drinkers zijn. wil natuurlijk niet zeggen dat de onze dat ook wordt maar de kans is zeker aanwezig. Ik zie hen soms prutsen omdat de kleine steeds wordt afgeleid met alles wat er omheen plaats vindt zelfs gewoon een lijstje aan de muur (hihi). Het lijkt me dan ook het beste om meteen te beginnen met een Feedi om al die problemen te voorkomen. Zou er echt heel blij mee zijn.

    /   Reply  / 
 7. Esther

  Wow!!! Precies een week geleden was ik aan het zoeken naar een ‘Hooter Hider’ zoals ze dat in Amerika noemen. En nu is er gewoon één in Nederland (en nog mooier dan de Amerikaanse ook)! Een fantastisch idee voor zwel borst- als flesgevende mama’s en papa’s.
  Graag zou ik er één winnen: ik geef mijn dochtertje al 8 maanden borstvoeding en dat kan alleen in de slaapkamer, auto of hele rustige kamer. Ze is zo snel afgeleid. Dit zou ideaal zijn!

    /   Reply  / 
 8. Esther

  Allemaal mooi, maar de mooiste vind ik Army Green of Heavy Pink.

    /   Reply  / 
 9. Michelle

  Ben nu zwanger van de 3e en het lijkt me wel handig. Vooral omdat ik er niet van houd dat andere mijn borsten zien.

    /   Reply  / 
 10. Esmee

  Ja ik wil!! (winnen)

  Ik ben momenteel 32 weken zwanger van de 2e en bij mijn eerste verliep de borstvoeding helaas problematisch, waardoor ze na tien dagen nog naar het ziekenhuis moest om aan te sterken.
  Deze keer wil ik het weer gaan proberen en hoe super zou het zijn als het goed gaat?!
  ik sta er dan ook 100% achter en als het dan goed gaat lijkt het me fijn om ook in het openbaar te kunnen voeden zonder dat iedereen mee kan kijken en met de feedie creeer je ook een rustige omgeving!

  mooiste kleur? Blue style!

    /   Reply  / 
 11. Edith

  Yes! die Feedi lijkt me nou precies wat ik nodig heb! kwa kleur maakt ‘t me eigenlijk niet uit, maar omdat we een jongen krijgen…een blauwe…En waarom een Feedi voor mij? Omdat ik gewoon niet overal met m’n enórm gegroeide tieten bloot wil gaan zitten…zeker niet met 3 puberzoons in huis…die doen alsof ze niks zien, maar ondertussen zich kapot generen en niet weten waar ze moeten kijken… Ik verwacht onze kleine 20 oktober…zou een mooi kraamcadeautje zijn!!!

    /   Reply  / 
 12. Ilonka

  Ik doe mee voor mijn nicht. Zij heeft pas bevallen van een zoontje, en geeft ook borstvoeding. Ik denk dat dit heel erg handig is voor haar, en daarom doe ik mee. Ik hoop dat ik voor haar kan winnen.
  Omdat het een jongetje is lijkt blauw het mooist voor haar.

    /   Reply  / 
 13. Rose

  Geweldig, wat een vondst!
  Van mijn zus kreeg ik voedings T-shirts. Uiteraard heel practisch, maar dit is véél eleganter!
  Officieel nog anderhalve week zwangerschap te gaan. Daarna wil ik borstvoeding gaan geven. Omdat dat een heel natuurlijk iets is, wil ik dat gewoon lekker overal kunnen doen. Toch lijkt het me fijn om ál te nieuwsgierige blikken lekker af te kunnen schermen. De kleur Heavy Brown vind ik prachtig!

    /   Reply  / 
 14. Marja

  Mn dochtertje krijgt fles en borstvoeding. Dit is echt een geweldige uitvinding! Zo kan ik haar lekker dichtbij me houden terwijl ik haar melk geef. Lekker veilig en beschut, geen pottenkijkers! De kleur army green vind ik heb mooist. De andere kleuren vallen weer zoveel op, terwijl ik het graag discreet heb.

    /   Reply  / 
 15. Marieke

  Sweet blue,

  Ik zou dit willen winnen omdat iedereen dit wel zou willen: hip en handig!!

    /   Reply  / 
 16. wen1980

  Zou dit heel graag willen winnen, geef ruim een half jaar borstvoeding. loop al sinds een paar maanden bij de fysiotherapeut.vanwege rugpijn
  Maar hou het nog steeds voor mijn meisje vol.

    /   Reply  / 
 17. Najat

  Vanwege rugklachten, lijkt dit mij erg handig om te hebben. Aan de foto te zien, werkt het ondersteunend. Ik zou graag willen dat mijn zoontje/dochterje (ik heb ervoor gekozen het geslacht niet te willen weten) rustig kan drinken zonder dat mama de hele tijd loopt te zuchten van de pijn. Ik ben van mening dat baby’s dat soort dingen perfect aanvoelen en dat wil ik mijn kleintje graag besparen. Ik zou graag een neutrale kleur willen winnen aangezien ik het geslacht nog niet weet.

  Najat

    /   Reply  / 
 18. Claudia

  Ik zou dit handige hulpmiddeltje dolgraag willen winnen. Ik ben momenteel in verwachting van ons 1e wondertje. Als a.s. moeder kun je elk hulpmiddeltje enorm goed gebruiken dus ook deze nog onervaren moeder in spe.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>