Discreet borstvoeding geven met de Feedi

Borstvoedende mama’s kennen het probleem allemaal: hoe geef je je kindje borstvoeding in het openbaar zonder dat Jan en alleman meekijkt? KIPKEP, producent van nieuwe en hippe babyproducten, heeft daarvoor een handig hulpje bedacht: de Feedi. Met de Feedi wordt het voeden van je baby niet alleen gemakkelijker maar ook veel leuker. Trouwens ook als je flesvoeding geeft! (Foto: KIPKEP.nl)

Bij de Feedi zit een borstvoedingsdoek en een flesvoedingsdoek. Deze drapeer je naar keuze over je schouder en bevestig je aan het ruggedeelte. Als je de borst geeft kun je op die manier discreet en vertrouwd voeding geven terwijl je oogcontact houdt met je baby. Omdat je kindje heerlijk in een doek gewikkeld zit kan het rustig drinken en wordt het niet afgeleid door de omgeving.


Als je flesvoeding geeft is de Feedi ook uitermate handig. Op de katoenen flessendoek kun je alle soorten flessen bevestigen, groot en klein. Zo heb je één hand vrij tijdens het voeden, bijvoorbeeld om je kleintje te stimuleren tijdens het drinken.

De Feedi is verkrijgbaar in diverse hippe kleuren: Sweet Blue, Pink Revolution, Blue Style, Army Green en Heavy Brown. Feedi is opvouwbaar en dus makkelijk mee te nemen. Je krijgt er een gratis Bib-slabbetje en een opbergtasje bij.

De Feedi kost €39,90 en is verkrijgbaar via kipkep.nl.

Lees ook:Nominatie Feedi Baby Product 2010
Lees ook:Winnen: hip handig hulpje om je baby te voeden
Lees ook:De Napper maakt de luiertas overbodig
Lees ook:ADV: Luiertas met naam!
Lees ook:Zwangerschapscoach bij Voedingscentrum

1 Reacties // Reageer

One thought on “Discreet borstvoeding geven met de Feedi

  1. Ilse brinkhuis

    Mijn zus is zwanger van haar eerste kindje, en ik weet dat ze graag borstvoeding wil gaan geven, dus zou het erg leuk zijn, om haar hier mee te kunnen verrassen.

    kleur rood

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>